OLASZ ESZPRESSZÓ 80% arabica, 20% robusta Termesztési régió: arabica Guatemalából, Brazíliából és Kolumbiából, robusta Ugandából. Pörkölés: 0000 Savasság: 0 Elkészítés: eszpresszó, pulyka, moka pot, french press Csokoládé, pörkölt dió és kakaó íze. Ez a keverék alkalmas mindazoknak, akik egy olasz recept alapján egy kiegyensúlyozott, enyhén kesernyés ízvilágú csészét keresnek. A kétféle brazil és egyféle kolumbiai arabica diós jegyeket hoz létre az eszpresszóban, míg a guatemalai csokoládés utóízt hagy. Ennek a kávénak a teste testes, a sötétebb pörkölés pedig a kívánt kesernyés szájízt biztosítja. A 20%-os válogatott ugandai robusta tartalma, és ezáltal magasabb koffeintartalma élénkítő hatással bír. A keveréket automata és karos kávéfőzőkhöz ajánljuk. Keserű csokoládés jegyei, amelyeket különböző fajták keverésével kerestünk, ebben a készítményben szépen érvényesülnek. Sokoldalúan alkalmazható tej nélkül és tejjel is. Pörkölt kávébabok Felbontás után száraz és sötét helyen tároljuk, ne tegyük a hűtőszekrénybe. Súly: 500 g