Unod már, hogy a húsokat órákig kell a hűtőszekrényben pácolnod? Szeretnél egy gyorsabb megoldást a húsok ízesítéséhez, amellyel a legfinomabb és legszaftosabb eredményt érheted el? A húslágyító injektort úgy tervezték, hogy másodpercek alatt finomra pácolja a húst. Rozsdamentes acélpengéi átfúrják a hús szerkezetét, így „hőcsatornákat” hoz létre, amely elősegíti a hő egyenletes áramlását, és csökkenti az elkészülési időt. A fecskendőnek köszönhetően a hús szerkezetébe juttathatjuk a kívánt pácot, mivel a pengék meglazítják a hús rostjait, ezáltal jobban magába szívja a fűszereket és a páclét. A húslágyító injektor segítségével finomabb, lédúsabb és ízletesebb ételeket készíthetünk, sőt majd a grillezési szezonban is nagy hasznát vesszük! Főbb jellemzők: Húslágyító injektor Rozsdamentes acél Marináló fecskendő Professzionális húspácolás Meglazítja a hús rostjait Alacsonyabb elkészülési idő Ízletesebb ételek Mérete: 23 cm A fecskendő mérete: 90 ml Színe: fekete-fehér