Ezzel a praktikus vákuumfóliázó géppel egyszerűen megvédheti az élelmiszereket a kiszáradástól és a nedvességvesztéstől , csökkentve ezzel az élelmiszer-romlás esélyét. Az élelmiszer 2-3-szor hosszabb ideig megtartja frissességét. Ideális pácolt húsok és zöldségek elkészítéséhez. Lehetővé teszi, hogy gyorsan elérje a többórás pácolás csodálatos eredményét. Amikor a levegőt kiszívják a tartályból, a hús vagy más termékek felszívják a tartályban lévő összes fűszert, és ízük még jobbá válik. Lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt több órányi hagyományos pácolás hatását érje el. Főbb jellemzők: Legyen egészségesebb, tartósítsa ételeit vegyszermentesen! A vákuumos technológiának köszönhetően az ételeket légmentesen le lehet zárni, tartósságuk megnő, tovább elállnak a hűtőben, vagy a fagyasztóban. A lezárt zöldségek nehezebben veszítik el a bennük lévő nedvességet, tovább frissek maradnak. A készételek színét, illatát is segít megőrizni a vákuumos tárolás. Ráadásul a lezárt tasakokban tartott ételek könnyebben és helytakarékosabban rendszerezhetőek a hűtőszekrényben. Az ételek tartósításával nemcsak időt és pénzt spórolhat meg, de az ételpazarlás elkerülése a környezettudatos gondolkodás első lépése! Tulajdonságok: 10 db speciális vákuumzacskó a dobozban A zacskók tetszőleges méretre alakíthatóak Praktikus kiegészítő hűtéshez és fagyasztáshoz is Segít frissen tartani az alapanyagokat, készételeket Megőrzi a zöldségek, gyümölcsök frissességét, nedvességtartalmát Használható egyszerű fóliahegesztőként, és vákuumcsomagolónak is Környezettudatos, egészséges gondolkodás Maximális szélesség: 270 mm Fóliahegesztés szélessége kb. 1.5 mm Maximálisan előállítható vákuum: 60kqa 90W teljesítmény Videók a termékről: https://www.youtube.com/watch?v=FmL3q1JBjnc https://www.youtube.com/watch?v=v0iQDcA3LzM