Telefontokok Ugreen Switch Box HUB adapter 4x USB 2.0, fekete (30767)

Ugreen Switch Box HUB adapter 4x USB 2.0, fekete (30767)

6990 Ft

A HUB adapter lehetővé teszi az elérhető USB-csatlakozók számának növelését, ha a számítógép beépített csatlakozói már foglaltak.
Az Ugreen Switch Box 4 USB 2.0 bemenettel rendelkezik, és két különböző eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé. A HUB úgy működik, hogy két számítógép között elosztja a hozzáférést négy USB-porthoz. Közülük egyszerre csak egy férhet hozzá. Annak érdekében, hogy a másik gép használni tudja őket, át kell kapcsolnia a kapcsolót a másik eszközre.

Több eszköz megosztása egyszerre

Az adapter lehetővé teszi, hogy két számítógép ugyanazt az USB-eszközt használja, anélkül, hogy állandóan válogatna közöttük. Csatlakoztassa egyszer a kapcsolóhoz, és szükség esetén ossza meg őket egy másik számítógéppel.

Könnyen kapcsolható

Az USB-portok és a csatlakoztatott perifériák megosztásához csak nyomja meg a gombot a borítóján. A LED jelzi, hogy melyik eszköz férhet hozzá jelenleg a többi csatlakozóhoz. Ne felejtse el manuálisan váltani a gombbal a számítógépek között, mivel az elosztó nem támogatja az automatikus kapcsolást, például az egyik számítógép kikapcsolása után.

Kompakt méret

A HUB mérete 105 x 53 x 16 mm. Kevés helyet foglal el, és elfér egy kis íróasztalon. A készlet 2 db 1,5 m hosszú USB-kábelt tartalmaz, így a távolabb eső számítógépek használhatják a kapcsoló funkcióit.

Hasonló termékek

A HUB adapter lehetővé teszi az elérhető USB-csatlakozók számának...
6990 Ft
Ugreen kapcsoló doboz HUB kapcsoló 4x USB 2.0 USB elosztó két számítógéphez...
6490 Ft
UGREEN 30768B kapcsoló doboz, USB 3.0 Az UGREEN Switch Box egy funkcionális...
10900 Ft
A kapcsoló adapter kompatibilis nyomtatókkal, memóriakártyákkal,...
8070 Ft
Ugreen kapcsoló, osztó, osztó kapcsoló HDMI - 3x HDMI 3D 4K 7,5 Gbps...
11900 Ft
UGREEN Hub adapter, USB-C 4x USB 3.0-ra, HDMI-re Növelje számítógépe...
11900 Ft