Telefontokok Ugreen MD108 adapter HDMI / VGA - mini DP 4K, fehér (MD108 10427)

Ugreen MD108 adapter HDMI / VGA - mini DP 4K, fehér (MD108 10427)

10790 Ft

Az univerzális HDMI / VGA - mini DisplayPort adapter lehetővé teszi HDMI vagy VGA kábel csatlakoztatását a számítógép vagy laptop mini DisplayPort portjához. Az adapter sok eszközzel kompatibilis, és egyszerűen használható is. A működéshez nincs szükség további illesztőprogramok telepítésére, Plug & Play módban működik.

A HDMI port 4K @ 30 Hz felbontásban és a VGA Full HD 1080p 60 Hz portban működik. Vegye figyelembe, hogy csak HDMI vagy VGA kábelt lehet csatlakoztatni az adapterhez. Az adapter nem fog működni, ha egyszerre két kábelt csatlakoztatnak hozzá.

Megjelenítési módok

Az adapter kétféle módon jeleníthet meg képet:
• Tükrözés - mindkét képernyő ugyanúgy jelenik meg
• Nagyítás - a második monitor kibővíti a főképernyő területét

Mentés régebbi vevők számára

Bár a HDMI szabvány már végleg beépült eszközeinkbe, sok háztartásban továbbra is lesz VGA-porttal rendelkező vevő. A probléma megoldása ez az adapter. Lehetővé teszi, hogy jelet küldjön a mini DisplayPort készülékről egy VGA porttal rendelkező eszközre (csak így).

Különböző típusú eszközökhöz

Az adapter számos különféle eszközt támogat, amelyek mini DisplayPorttal vannak felszerelve. A laptopoktól kezdve a konzolokon át (például a PlayStation 3-ig) a különféle TV-szekrényekig.

FullHD bemenet és kimenet

A kiegészítők 1080P-ig támogatják a felbontást mind a bemeneten (HDMI), mind a modul kimenetén (VGA). Akár konzolról, laptopról vagy TV-ről továbbít jelet, a régebbi csatlakozó korlátai ellenére mindig jó lesz.

Kiváló minőségű chip

Az eszköz belsejében található egy kiváló minőségű átalakító chip, amely veszteség nélkül dolgozza fel a vett jelet, és olyan formában továbbítja, amelyet egy VGA csatlakozóval rendelkező eszköz könnyen képes reprodukálni. Ugyanakkor kevés energiát fogyaszt, a megjelenített kép tiszta és torzítás nélküli.

Stabilitás és tartósság

Az adapter erős ABS-ből készül, amely nemcsak rendkívül tartós, de ellenáll a magas hőmérsékletnek is. Könnyedén magával viheti egy utazásra, anélkül, hogy aggódna, hogy szállítás közben megsérül. Ezenkívül egy erős korróziógátlóval bevont rézhuzal garantálja a stabil jelet interferencia és kellemetlen megszakítások nélkül.

Plug & Play

Az adapter nem igényel további programokat vagy illesztőprogramot. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztatja a csatlakozót egy mini DisplayPort-hoz, másrészt csatlakoztasson egy VGA vagy HDMI kábelt, és kész. Azonnal elkezdheti használni. Az adapter automatikusan megkezdi a jel átalakítását a laptop operációs rendszerétől függetlenül. A modul Windows operációs rendszerrel (10/8/7 / Vista / XP), valamint Mac OS és Linux operációs rendszerrel működik.

Hasonló termékek

Az univerzális HDMI / VGA - mini DisplayPort adapter lehetővé teszi...
10790 Ft
Csatlakoztassa az Apple eszközöket a külső képernyőkhöz a tiszta...
4990 Ft
A Mini DisplayPort (Thunderbolt) / Display Port kábel lehetővé teszi...
4980 Ft
Ugreen Mini DisplayPort - DisplayPort kábel 1.5m fekete (MD105) Az...
4290 Ft
Univerzális HDMI / VGA adapter - Mini DisplayPort. HDMI vagy VGA...
9790 Ft
Univerzális HDMI / VGA adapter - Mini DisplayPort. HDMI vagy VGA...
9790 Ft
Univerzális HDMI / VGA adapter - Mini DisplayPort. HDMI vagy VGA...
9790 Ft
Univerzális HDMI / VGA adapter - Mini DisplayPort. HDMI vagy VGA...
8450 Ft
UGREEN Mini DP HDMI adapter Csatlakoztassa a Mini DP porttal rendelkező...
4190 Ft