Szendvicsek és bruschetták Rövid leírás: A szendvicsek és bruschetták nagyszerű megoldást kínálnak egy-egy gyors étkezés alkalmával, és a jó hangulatú, nyáresti baráti összejöveteleken. A bruschetta egy olasz előétel: a fokhagymával bedörzsölt és olívaolajjal meglocsolt kenyérszeletet különféle hozzávalókkal (paradicsommal, marinált paprikával, szardellával, mozzarellával stb.) ízesítik, és öt percre sütőbe dugják. Melegen, étvágygerjesztő előételként fogyasztják. A szendvicseket és bruschettákat különféle kenyérből készíthetjük: fehér kenyérből, zsemléből, barna kenyérből, bagettből, magos kenyérből vagy pitából. Elkészítésük nem ördöngösség, ha merünk szokatlan összeállításokkal kísérletezni. Kiadó: Geopen Könyvkiadó Méret: 197x225 Oldalszám: 64 oldal