A szabadalmaztatott SST alacsony fordulatszámú technológiának köszönhetően rendkívül egészséges (magas tápanyag- és vitamin tartalmú), kiváló minőségű gyümölcs- és zöldséglevek nyerhetők. A magas fordulatszámú gyümölcscentrifugákkal ellentétben ez a technológia nem roncsolja a sejtfalakat és rostokat, megőrzi a friss gyümölcsök és zöldséglevek íz- és színanyagait, a kinyert levek ízletesebbek, esztétikusabbak, élettani hatásaik kedvezőbbek.A szabadalmaztatott SST alacsony fordulatszámú technológiának köszönhetően rendkívül egészséges (magas tápanyag- és vitamin tartalmú), kiváló minőségű gyümölcs- és zöldséglevek nyerhetők. A magas fordulatszámú gyümölcscentrifugákkal ellentétben ez a technológia nem roncsolja a sejtfalakat és rostokat, megőrzi a friss gyümölcsök és zöldséglevek íz- és színanyagait, a kinyert levek ízletesebbek, esztétikusabbak, élettani hatásaik kedvezőbbek.