Mindenmentes szakácskönyv - laktóz-, glutén-, cukormentes, koleszterinszegény receptek Rövid leírás: Miért menő a mindenmentes? Napjainkban egyre inkább előtérbe kerül a mindenmentes étkezés, melynek lényege, hogy az allergén élelmiszer-alapanyagokat úgy helyettesítsük, hogy az elkészítetett étel ne okozzon egészségügyi problémát. Az érintett területek a glutén, a cukor és a laktóz. Gyakran tapasztaljuk, hogy hogy a mentes étrend drága, mert különleges alapanyagokat igényel. Ennek nem kell feltétlenül így lennie. Könyvünkben arra törekedtünk, hogy az előírásoknak maximálisan megfelelő ételeink könnyen beszerezhető és pénztárcakímélő összetevőkből készüljenek. Arra is figyeltünk, hogy sokak számára ismert és kedvelt finomságokat készítsünk el mindenmentes formában, így azok ízben is nagyon hasonlóak legyenek az eredetihez. Receptjeinket nemcsak ételérzékenyeknek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki szeretne jobban odafigyelni az egészségére. Kiadó: Szalay Könyvkiadó Kiadás éve: 2022 Oldalszám: 96 oldal Méret: 152x215mm Kötés: puha