Gyógyító ételek Rövid leírás: Táplálkozásunk a középpontban Természetes, idényjellegű, fenntartható étrend az egészségért Tudatos étkezés, diétakalauz; A táplálékpiramis fontossága; Mi mire jó? ; Gyógyteák, gyógyfűszerek A táplálkozástudománnyal foglalkozó szakemberek szerint a Föld népességének egyharmada – főleg az iparosodott országokban – helytelenül táplálkozik. A mai kor emberének túl sok zsíros, cukros étel, viszont a szükségesnél kevesebb növényi rostot tartalmazó eleség kerül az asztalára. S nem csak a napi táplálékaink összetételével, hanem a minőségével is baj van. Könyvünk azoknak szeretne hasznos tanácsokat adni, akik az egészségük megtartása érdekében tudatosabban akarnak étkezni, akik szeretnék elkerülni mindazokat a rossz és beidegződött táplálkozási szokásokat, amelyek betegségek kialakulásához vezetnek. Szerző: T. Puskás Ildikó Kiadó: Csengőkert Kiadó Méretei: 120x200mm Oldalszám: 160 oldal