A Guzzanti GZ 151A segítségével kiváló krémfagylaltot, szorbeteket és fagyasztott joghurtokat készíthet. Ráadásul ez a modell beépített kompresszorral rendelkezik, így a készüléket nem kell betennie a fagyasztóba, mivel a kompresszor maga kihűti a keveréket. Tulajdonságok: Az edény térfogata 1,2 l Fagylalt, szorbet és fagyasztott joghurt készítéséhez használható A gazdaságos kompresszor lehetővé teszi a hűtést -18 °C és -35 °C között, akárcsak egy fagyasztóban Az átlátszó, hermetikusan lezárható fedél fenntartja a megfelelő hőmérsékletet a tartály belsejében LED-kijelző – megjeleníti a beállított hőmérsékletet és az időzítő értékét Kompakt és elegáns formatervezés Elkészítés: készítsen egy fagylaltkeveréket, amelyet edénybe önt, tegye a helyükre a lapátokat és kapcsolja be – a kompresszor lehűti a keveréket, a lapátok pedig átkeverik a fagylaltot, oly módon, hogy ne keletkezzenek csomók és kb. 30-35 perc alatt el is készül a finom saját fagylalt. A fagylaltot a saját ízlése szerint édesítheti, de akár biofagylaltot is készíthet a segítségével, saját alapanyagaiból. Javasoljuk, hogy a kész fagylaltot kb. a tálalás előtt 20 perccel vegye ki és 10 percre tegye hűtőszekrénybe, ezáltal a fagylalt eléri a megfelelő hőmérsékletet a fogyasztáshoz.