SousVide funkció: Az eljárás során a gőzfunkció és az alacsony hőmérséklet kombinációjával a légmentesen lezárt csomagolásban lévő alapanyagokból lédús és puha húsételeket, valamint egyszerre zsenge és roppanós zöldségeket készíthetsz.
GentleClose: Egy gyengéd érintés és a sütőajtó lassan, elegánsan záródik be – a korábban megszokott csattanást el is fogod felejteni.
PureSteam: A gőzgenerátornak köszönhetően ugyanis ezek a sütőkamrák tökéletesen víztől mentesek. Ezáltal az ételed sem lesz vizes, mégis megőrzi tápanyagait, természetes nedvességtartalmát és ízekben gazdag is marad. Ideális kiolvasztáshoz is, mivel a forró gőz egyenletesen veszi körbe az ételeket, így annak nem maradnak olyan pontjai, amelyeket túlságosan is, vagy egyáltalán nem sikerül felolvasztani.
DynamiCooling+: A rendszer hatékonyan lehűti a sütő vázát, amivel megelőzi a magas hőfok miatti esetleges gondokat. A sütés végén a hőérzékelők hűtik le 60˚C alá a sütő külső oldalát. Ez különösen az extrém magas hőfokot alkalmazó pirolitikus öntisztítással felszerelt készülékeknél hasznos. A DynamiCooling rendszer a sütő működése közben, a DynamiCooling+ rendszer pedig a sütő kikapcsolása után kezd dolgozni.
Szárítás funkció: A szárított hús, gyümölcs, zöldség és gyógynövény ezután már az otthonunkban is készíthető. A szárítás 5 tálcán történhet egy időben, amellyel időt és energiát takaríthatsz meg.