Kés damaszkuszi acélból a konyhában? Igen, ez a tökéletes választás. A damaszkuszi acél erősebb és tartósabb a sima acéllal szemben, ráadásulaz egyedi acél mintának köszönhetően luxus kiegészítőjévé válik akonyhájának.
A minőséges G21 Gourmet Damascus 17 cm-es univerzális, japán damaszkuszi acélból készült kés tökéletesen fog szeletelni, vágni. Az átlagos főzésből szórakozás válik, melyet minden szakács és haspók értékelni fog.
Minőséges anyag és kialakítás
A G21 Gourmet Damascus kés pengéje minőséges 67 rétegű japán damaszkuszi VG-10 acélból készül t, mely rendkívül ellenálló, stabil és hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik. A rétegezett damaszkuszi acélt fegyverkészítéshez is használták. A damaszkuszi acél kettő, vagy többkülönféle acél egyvelege, mely egy egészet alkot. Ezek eredménye egynagyon erős, ellenálló, ráadásul törésmentes anyag. Ezen anyagnakköszönhetően a G21 Gourmet Damascus kés éles, ellenálló, tartós és megfelelő karbantartás mellett több évtizedig is jó szolgálatot tehet.
A kés markolata extra erős és ellenállót laminált anyagból készült, ún. Micrata . A micrata egy rétegelt szerkezetű, műgyantával kiöntött alapanyag, melyben nem üvegszál, hanem természetes alapanyag biztosítja arétegeket. Így készült ez az erős, kemény markolat, mely nem enged azidő múlásának. A kés sima, egyenes, tiszta kialakítása minden konyha díszévé válik.
Paraméterek: