A magyar konyha legjobb ételei 50 recepttel Rövid leírás: A sütni-főzni szerető emberek szívesen próbálnak ki új recepteket, ismerkednek meg új konyhai technológiákkal vagy ízvariációkkal. A magyar gasztronómia folyamatosan fejlődik, de igazi értékei változatlanok. Az egészséges étkezés jegyében magam is szívesen finomítok a fogásokon, de mindig szem előtt tartom, hogy hű maradjak a magyar konyhaművészethez. Ebben a kötetben ötven jellegzetes magyar receptet válogattam össze, amelyet szívesen kínálok minden érdeklődőnek, akik jobban meg szeretnék ismerni a magyar gasztronómiai színes és ínycsiklandó világát. A kötet 2 nyelven tartalmazza recepteket: magyarul és angolul. Szerző: Korpádi Péter-Patyi Árpád Kiadó: Szalay Könyvkiadó Kiadás éve: 2016 Méret: 225x240mm Oldalszám: 112 oldal Kötés: puha